Mivel foglalkozunk?

Hazai disztribútor cégként külföldi gyártók kozmetikai és élelmiszeripari termékeit tesszük elérhetővé a magyar fogyasztók számára. Alapelvünk, hogy kizárólag gondosan válogatott, jó ár-érték arányú, minőségi termékeket forgalmazunk, amelyeket mi magunk is nyugodt szívvel emelnénk le a boltok polcairól.

Mára sokéves tapasztalat áll a hátunk mögött, a legjobb tudásunk alapján kidolgozott rendszerrel és munkafolyamatokkal dolgozunk. Azt is jól tudjuk azonban, hogy a kereskedelem nem az az iparág, ahol a lendületünk egy pillanatra is alábbhagyhat. Folyamatosan kutatjuk azokat az új üzleti megoldásokat, amelyekkel még erősebb szolgáltatást nyújthatunk a disztribúció területén.

A kezdetektől fogva azért dolgozunk, hogy partnereink korrekt, megbízható cégként gondoljanak ránk. Alapelvünk, hogy egy üzlet csak akkor jó, ha mindkét fél nyer vele.

 

Beszállítót keres?

 

Nálunk valóban az ügyfél az első: mindent megteszünk azért, hogy korrekt és megbízható partnerként gondoljanak ránk.

  • Ismerjük ügyfeleink különleges igényeit, preferenciáit, és mindig szem előtt tartjuk ezeket.
  • Folyamatosan tájékoztatjuk a különféle akciókról, kedvezményes ajánlatokról, kollégáinkhoz pedig bátran fordulhat kérdéseivel.
  • Szakemberekből álló csapatunkra mindig számíthat: ha probléma merül fel, egy emberként dolgozunk azon, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk.
  • Szállítmányozó partnerünk naprakész és megbízható logisztikai rendszerének köszönhetően mindig pontosan szállítunk.
  • Minden szakértelmünkkel azon dolgozunk, hogy az általunk forgalmazott termékek márkaismertségét növeljük.

Keressen minket bizalommal!

 

Miért a bedrock?