Rólunk

Amikor 2007-ben elhatároztuk, hogy disztribútorok leszünk az FMCG piacon, pontosan tudtuk, hogy ez nem az az iparág, ahol minden az ölünkbe hullik majd. De épp ezért vonzott minket ennyire: az újat, az ismeretlent kerestük…. Ez azóta sem változott.

A mai napig a kiaknázatlan területeket, a kihívásokat kutatjuk munkánk során – a termékforgalmazás területén pedig mindig van ilyen. Ha azt látjuk, hogy valamiben még ott a lehetőség, akkor minket az hajt, hogy kihozzuk belőle a maximumot. Soha nem az vonzott minket, ha készen kaptunk valamit. Csak azt érezzük magunkénak, amiért keményen és legjobb tudásunk szerint meg is dolgozunk.

A céget ketten alapítottuk és vezetjük a mai napig. Unokatestvérek vagyunk, ugyanaz az értékrendünk, ugyanonnan jöttünk, ugyanazokban az iskolákban tanultunk. Már félszavakból megértjük egymást, ismerjük egymás gondolatát. Ezért is működünk ennyire jól együtt – ma már mindezt rendkívül hatékonyan és eredményesen kamatoztatjuk a cégvezetésben is. Egy irányba megyünk, miközben kiegészítjük egymást.

Bedrock

Tolcsvai Tibor és Kövér András ügyvezetők, tulajdonosok

 

Cégünk dinamikus építkezését egész csapatunk céltudatossága hajtja. Bár nagyon sokat tanultunk a kereskedelemről az elmúlt években, tudjuk, hogy folyamatosan fejlődnünk kell. Napról napra igyekszünk jobbak lenni, többet nyújtani partnereinknek. Állandóan keressük azokat az üzleti megoldásokat, amelyekkel még hatékonyabb szolgáltatást nyújthatunk a disztribúció területén.

A kereskedelem egy mozgalmas, kihívásokkal teli terület, de minket éppen ez a pörgés éltet. Őszintén szólva, szeretünk értékesíteni. Szeretünk kezet rázni egy sikeres üzlet után, szeretjük a felfelé ívelő eladási grafikonokat, szeretünk termékeket sikeressé tenni, és természetesen nagyon jó ajánlatokkal szolgálni vevőinknek. Sokan úgy gondolnak az értékesítésre, mint szükséges rosszra. Mi viszont abban hiszünk, hogy egy izgalmas, nagyszerű terület, ami mozgásban tartja a világot.

Csapatunk

Tolcsvai Tibor

Tolcsvai Tibor
ügyvezető, tulajdonos

 

Kövér András

Kövér András
ügyvezető, tulajdonos

 

 

maxresdefault 

Kovács Máté
Értékesítési vezető 

 

Aranyos Csilla

Aranyos Csilla
Key Account Manager

 

maxresdefault

 

Jámbor Béla
Területi képviselő 

Gilányi Noémivivien_varecha_profilkep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Varecha Vivien

                      Kontroller                                                                                                                                       Gilányi Noémi

                                                                                                                                                    Jr. Brand Manager                        

 

 

maxresdefault

Nagy Viktor
pénzügyi asszisztens

Fehér Gábor

Fehér Gábor
raktáros

Horváth Tamás

Horváth Tamás
raktáros

Keressük új Kollégáinkat Területi képviselő pozícióra!

 

fb-profile-questionmark