Rólunk

Amikor 2007-ben elhatároztuk, hogy disztribútorok leszünk az FMCG piacon, pontosan tudtuk, hogy ez nem az az iparág, ahol minden az ölünkbe hullik majd. De épp ezért vonzott minket ennyire: az újat, az ismeretlent kerestük…. Ez azóta sem változott.

A mai napig a kiaknázatlan területeket, a kihívásokat kutatjuk munkánk során – a termékforgalmazás területén pedig mindig van ilyen. Ha azt látjuk, hogy valamiben még ott a lehetőség, akkor minket az hajt, hogy kihozzuk belőle a maximumot. Soha nem az vonzott minket, ha készen kaptunk valamit. Csak azt érezzük magunkénak, amiért keményen és legjobb tudásunk szerint meg is dolgozunk.

A céget ketten alapítottuk és vezetjük a mai napig. Unokatestvérek vagyunk, ugyanaz az értékrendünk, ugyanonnan jöttünk, ugyanazokban az iskolákban tanultunk. Már félszavakból megértjük egymást, ismerjük egymás gondolatát. Ezért is működünk ennyire jól együtt – ma már mindezt rendkívül hatékonyan és eredményesen kamatoztatjuk a cégvezetésben is. Egy irányba megyünk, miközben kiegészítjük egymást.

Bedrock

Tolcsvai Tibor és Kövér András ügyvezetők, tulajdonosok

 

Cégünk dinamikus építkezését egész csapatunk céltudatossága hajtja. Bár nagyon sokat tanultunk a kereskedelemről az elmúlt években, tudjuk, hogy folyamatosan fejlődnünk kell. Napról napra igyekszünk jobbak lenni, többet nyújtani partnereinknek. Állandóan keressük azokat az üzleti megoldásokat, amelyekkel még hatékonyabb szolgáltatást nyújthatunk a disztribúció területén.

A kereskedelem egy mozgalmas, kihívásokkal teli terület, de minket éppen ez a pörgés éltet. Őszintén szólva, szeretünk értékesíteni. Szeretünk kezet rázni egy sikeres üzlet után, szeretjük a felfelé ívelő eladási grafikonokat, szeretünk termékeket sikeressé tenni, és természetesen nagyon jó ajánlatokkal szolgálni vevőinknek. Sokan úgy gondolnak az értékesítésre, mint szükséges rosszra. Mi viszont abban hiszünk, hogy egy izgalmas, nagyszerű terület, ami mozgásban tartja a világot.

Csapatunk

Tolcsvai Tibor

Tolcsvai Tibor
ügyvezető, tulajdonos

 

Kövér András

Kövér András
ügyvezető, tulajdonos

 

CGpktkqTURBXy8zOTFlZTEyMDc3YmE5Y2FiZDEwZTQ3NmQ4YjhjMDIyYi5qcGVnkZUCzQJsAMLD

Székely Viktória

területi képviselő

gilanyi_noemi

Gilányi Noémi

Jr. Brand Manager

maxresdefault

Nagy Viktor

pénzügyi asszisztens

 

Horváth Tamás

Horváth Tamás
raktáros