Joanna termékek

A Lengyelország fővárosában található Joanna Cosmetics Laboratory-t 30 évvel ezelőtt alapították, és mára egyike a legnagyobb lengyel kozmetikai gyártóknak. A Joanna Cosmetics Laboratory küldetése olyan speciális kozmetikai termékek kifejlesztése és gyártása, melyek teljes mértékben megfelelnek a fogyasztók hajápolással, hajszínezéssel, hajformázással és testápolással szemben támasztott igényeinek, mindemellett kiváló minőséget képviselnek rendkívül kedvező áron.

A termékek megtekintéséhez kattintson a kategória nevére:

Harper termékek

A Harper Hygienics vállalatot 1990-ben alapították, ami mára Lengyelország piacvezető kozmetikai vállalata lett. Legfőbb márkája a Cleanic, az ide tartozó termékek pedig kiemelkedőek a maguk termékcsoportjában. Többek között a sminklemosó vattakorongok, intim törlőkendők, fültisztítók tartoznak ide, de a gyermekeknek szánt Kindii termékek is a legmagasabb minőségben készülnek. A gyártó termékei nem csak Lengyelországban, de számos külföldi piacon is elérhetőek hosszú évek óta.

A termékek megtekintéséhez kattintson a kategória nevére:

Energy termékek

Az Energy termékek gyártója az isztambuli Matsan Group vállalat, 1973 óta van a piacon, és mára a török piac vezető gyártójává nőtte ki magát a maga szektorában. Cégünk az Energy márkájú kozmetikai termékeit forgalmazza, melyek közkedveltek a magyar piacon. Céljuk, hogy termékek a legjobb minőségben készüljenek, és versenyképesek maradjanak a végfelhasználók tekintetben is.

A termékek megtekintéséhez kattintson a kategória nevére: