La Petit Olivier termékek

A Le Petit Olivier a természetes kozmetikumok területén gyorsan népszerű márkává vált Franciaországban. A márka kozmetikai termékskálája az évszázadok óta ismert természetes összetevők használatán alapul: olívaolaj, argánolaj, shea vaj, zöld agyag, esszenciális- és növényi olajok. Kiváló minőségű, minden szempontból környezetbarát termékeivel elsősorban a természetes kozmetikumokat preferáló nőket célozza meg. A Le Petit Olivier ellenzi az állatkísérleteket, állati eredetű összetevőket ugyanakkor termékeik gyakran tartalmaznak: tej, méz, méhpempő és méhviasz.

A termékek megtekintéséhez kattintson a kategória nevére:

Lovea termékek

A termékek megtekintéséhez kattintson a kategória nevére:

Joanna termékek

A Lengyelország fővárosában található Joanna Cosmetics Laboratory-t 30 évvel ezelőtt alapították, és mára egyike a legnagyobb lengyel kozmetikai gyártóknak. A Joanna Cosmetics Laboratory küldetése olyan speciális kozmetikai termékek kifejlesztése és gyártása, melyek teljes mértékben megfelelnek a fogyasztók hajápolással, hajszínezéssel, hajformázással és testápolással szemben támasztott igényeinek, mindemellett kiváló minőséget képviselnek rendkívül kedvező áron.

A termékek megtekintéséhez kattintson a kategória nevére:

Harper termékek

A Harper Hygienics vállalatot 1990-ben alapították, ami mára Lengyelország piacvezető kozmetikai vállalata lett. Legfőbb márkája a Cleanic, az ide tartozó termékek pedig kiemelkedőek a maguk termékcsoportjában. Többek között a sminklemosó vattakorongok, intim törlőkendők, fültisztítók tartoznak ide, de a gyermekeknek szánt Kindii termékek is a legmagasabb minőségben készülnek. A gyártó termékei nem csak Lengyelországban, de számos külföldi piacon is elérhetőek hosszú évek óta.

A termékek megtekintéséhez kattintson a kategória nevére: