Képviselt márkák

 

 

Joanna

Joanna

A Lengyelország fővárosában található Joanna Cosmetics Laboratory-t 30 évvel ezelőtt alapították, és mára egyike a legnagyobb lengyel kozmetikai gyártóknak. A Joanna Cosmetics Laboratory küldetése olyan speciális kozmetikai termékek kifejlesztése és gyártása, melyek teljes mértékben megfelelnek a fogyasztók hajápolással, hajszínezéssel, hajformázással és testápolással szemben támasztott igényeinek, mindemellett kiváló minőséget képviselnek rendkívül kedvező áron.

 

 

03

Cleanic

A Cleanic termékek a modern nők számára lettek kifejlesztve, modern külsővel és magas minőségben. Hatékonyan tisztítanak, frissítenek, és nagyon kényelmes a használatuk az otthonunktól távol is. Nagyon sok terméket foglal magában a márka, a vattakorongoktól, fültisztítóktól kezdve egészen a frissítő törlőkendőig.

 

 

Ola

Ola

Az OLA márka azon nők számára lett kifejlesztve, akik megbízható minőségű terméket keresnek elérhető áron. A sok tapasztalat és hozzáértés lehetővé tette, hogy olyan higiéniai termékeket hozzanak létre, amik kényelmes és biztonságos használatot biztosítanak. Az OLA márkáink fültisztító pálcákat és vattakorongokat foglalnak magukban különféle kiszerelésekben.

 

 

 

Presto clean

Presto Clean

A Presto Clean törlőkendők egy innovítív, “2 az 1-ben” kialakított speciális kendő tisztító folyadékkal átitatva, mely gyorsabbá, könnyebbé és élvezhetőbbé teszi a takarítást. Nem igényel egyéb folyadék vagy tisztítószer használatát. A többféle termékkínálat lehetővé teszi az egész ház tisztítását, a speciálisan megtervezett formulák mindenféle felszín esetén használhatók, miközben nincs szükség védőkesztyű használatára. A tiszítókendők alkalmasak fa és bőr bútorok, konyha, fürdőszoba, ablakok és tükrök tisztítására.

 

 

Matsan

Energy

Az Energy termékek gyártója az isztambuli Matsan Group vállalat, 1973 óta van a piacon, és mára a török piac vezető gyártójává nőtte ki magát a maga szektorában. Cégünk az Energy márkájú kozmetikai termékeit forgalmazza, melyek közkedveltek a magyar piacon. Céljuk, hogy termékek a legjobb minőségben készüljenek, és versenyképesek maradjanak a végfelhasználók tekintetben is.

 

 

tron_logo

Tron

Összezárható, eldobható bili gyermekek részére. A bili a gyermekek fiziológiai szükségleteinek kielégítésére szolgál nyilános helyeken, amikor a wc nem elérhető, vagy nem higiénikus. Használható utazás közben, óvodában, szabadtéri eseményeken, vagy kórházi ápolás ideje alatt.

 

 

 Lestello

Lestello

Lengyelország kiemelkedő gyártója, a Makro K&K már 1992 óta jelen van a lengyel piacon. Profilja a különféle rizsek és gabonák gyártása, melyet az ország közel minden régiójában és világszerte is értékesítenek. A gyártás során a legjobb minőségű összetevőket választják, a fogyasztó elégedettségét a leginkább szem előtt tartva. Céljuk az egészséges táplálkozás elősegítése, amelyhez termékek különféle soraival járulnak hozzá.